Active Line

 

Tikslus natūralių elementų kiekis ir gryna žuvis leidžia FORZA10 pasiekti tikslą – tinkamos mitybos dėka išspręsti visas su maisto netoleravimu susijusias problemas. FORZA10 ACTIVE linijos sausas ėdalas buvo sukurtas kiekvienam specifiniam sveikatos sutrikimui gydyti. Ėdalai skirti atstatyti sveikatą gyvūnų, kuriems sutrikusi sveikatos būklė arba pasikeitė metabolizmas (laikinai ar ilgalaikiai), sumažinti arba pašalinti sutrikimų simptomus.

AFS: ACTIVE FRESH SYSTEM TECHNOLOGIJA (PATENTUOTA)

FORZA10 kūrėjų širdys keliauja į ėdalo pakuotes. Netikite? Tuo įsitikinsite suradę širdies formos granules pakuotės viduje. Šių granulių paskirtis – apsaugoti viduje esančius vaistinių augalų ekstraktus, kurie yra svarbi pagalba kasdieniniame kelyje geros sveikatos link. Vaistinių augalų, kuriuos mes dedame į ėdalų sudėtį veikimas turi būti apsaugotas ir nepažeistas. FORZA10 įdarbino du pažangius patentuotus procesus norėdami įgyvendinti šį tikslą. Ekstruzijos procesas linkęs sumažinti produkto maistinę vertę ir veikia ypač temperatūrai jautrius komponentus. Pantentuota "Active Fresh System" technologija apsaugo natūralių, jautrių veikliųjų medžiagų efektyvumą, nenaudojant karščio: natūralūs ingridientai įterpiami į širdelės formos granules kambario temperatūroje šalto
spaudimo būdu. Kiekviena granulė, kurioje yra speciali natūralių augalų ir vaisių ekstraktų formulė, sumaišoma su granulėmis optimalia proporcija (7%).

MIKROKAPSULIŲ SISTEMA
Šis unikalus procesas užtikrina natūralių komponentų stabilumą kaitinimo ir laikymo metu tiek sausame ėdale, tiek konservuose. Ši apsauga leidžia medžiagoms palaipsniui įsisavinti virškinamajame trakte (lėtas išsiskyrimo procesas) ir, būtent tai užtikrina efektyvų ir ilgalaikį veikimą. Veikimo principas – apvilkti kiekvieną komponentą lipidų matricos plona plėvele, su tikslu
išsaugoti ir stabilizuoti tokias kintančias medžiagas, kaip vitaminai, prebiotikai, probiotikai ir fitoterapiniai elementai, kurie neapsaugoti skyla, kinta arba oksiduojasi. Šis būdas leidžia apeiti skrandžio barjerą ir palaipsniui išsilaisvinti ir įsisavinti virškinamajame trakte. 

FORZA10 ACTIVE LINIJOS GAMYBOS PRINCIPAI:

  • Žaliavos be oksitetraciklino likučių.  Dr. Sergio Canello (veterinarinės medicinos mokslų daktaras, alergijų ir maisto patalogijų gydymo specialistas, FORZA10 įkūrėjas) tyrimų duomenys parodė, kad būtent šio antibiotiko likučiai, dažniausiai paplitusi šunų ir kačių latentinių uždegimų priežastis. Šis antibiotikas plačiai naudojamas intensyvioje gyvulininkystėje, gali būti toksiškas, o ypatingai toksiški yra jo likučiai kauluose (dažniausiai vištienos). 
  • Vaistinių augalų ekstraktai. Pasitelkus fitoterapijos žinias, naudojami vaistinių augalų ekstraktai, kurių poveikis organizmui yra moksliškai patvirtintas. Augalų ekstraktai neutralizuoja toksines medžiagas, veikia prieš uždegimą, ląstelių senėjimą bei stiprina imuninę sistemą. 
  • Aukštas Omega3 riebiųjų rūgščių kiekis (kurių dažnai trūksta daugelyje naminių gyvūnų maisto produktų), kad būtų užtikrintas idealus Omega3 ir Omega6 santykis.
  • Menkių ir ančiuvių naudojimas.  Ėdalams gaminti naudojamos mažos pelaginės žuvys, kurios sužvejotos laukinėje gamtoje, apeina sunkių metalų užteršimo riziką. Be to, menkės ir ančiuviai naudojami visi (ne atskiros jų dalys), todėl yra puikus lengvai virškinamų, biologiškai vertingų baltymų šaltinis, be toksinių likučių.
Senesni įrašai
Naujausi įrašai
Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar